Doorgaan naar inhoud

About us page

ABOUT


Yo&No is een eenmanszaak die in oktober 2018 begon met een fysieke winkel, gevestigd op de Roggenstraat 29 te Zwolle. Met veel trots kunnen wij u vertellen dat het per 5 december 2019 ook mogelijk is een aankoop te doen via onze Webshop. Nieuwsgierig geworden hoe Yo&No is ontstaan? Lees dan snel verder. 


Al jaren houdt het mij bezig voor mijzelf en voor anderen iets unieks op te zetten. Ik ben zelf opgegroeid in een ondernemersfamilie. Dit heeft er toe geleid dat ook ik de ambitie had van mijn droom een realiteit te maken, het runnen van een eigen bedrijf. 


Er zijn mensen, die denken dat voor jezelf beginnen, van vandaag op morgen geregeld is. Ik denk dat dit een illusie is. Ik heb jaren nodig gehad om aan mijzelf en mijn ideeën te werken. Ik stelde mijzelf de vragen: Wie ben ik en wat kan ik bereiken? Wat heb ik er voor nodig? Hoe ga ik het allemaal bewerkstelligen? Kan ik hulp vragen en bij wie? Kan ik dit alleen of heb ik steun nodig van iemand die dezelfde droom en ambities heeft als ik? En zo kan ik nog wel even doorgaan. 


Ik had het geluk dat iemand op mijn pad kwam met deze zelfde ambities, dromen, lef en doorzettingsvermogen. Op het moment dat ik mijn vrouw leerde kennen deelden wij onze ideeën en ambities. Dit heeft er voor gezorgd dat zij, en onze kinderen, mij steunden in het opzetten van Yo&No. In oktober 2018, werd Yo&No sieraden en accessoires een feit. 


‘ Never give up on your dreams. Don’t doubt yourself and don’t be afraid to take a risk’

Door actief te zijn op Social Media, waaronder Facebook en Instagram, heeft Yo&No niet alleen een plekje op de kaart in Zwolle veroverd, maar kreeg Yo&No ook steeds meer naamsbekendheid in de rest van het land. Door het enthousiasme van onze klanten in Zwolle en de rest van het land, kon het openen van een webshop niet uitblijven. De webshop is in december 2019 gerealiseerd. Wederom een mijlpaal voor mij en mijn gezin! Wij vinden het belangrijk, wanneer klanten onze webshop bezoeken, men zich direct aangetrokken voelt door de uitstraling. Dit hebben wij in de winkel gedaan door een warme uitstraling te creëren. Door in het interieur zoveel mogelijk hout te gebruiken en dit te combineren met rustige kleuren. Het gebruik van hout is ook nog eens milieuvriendelijk. Hierdoor komt in onze winkel het assortiment maximaal in beeld. Afwisseling in elke hoek, op elke meter, zorgen ervoor dat uw ogen alles langs moeten om ons brede assortiment te bekijken. Ook in onze webshop hebben wij hier bij stil gestaan. Wij bieden een rustige en overzichtelijke lay-out, zodat het voor iedereen een lust en ervaring is in onze webshop te shoppen. Uiteraard zullen ook de laatste trends bij Yo&No te vinden zijn.


Dit kunnen wij doen door ons: 


1. Te verdiepen in de ontwikkeling in de nieuwste mode. 

2. Door goed te luisteren naar de wensen/vraag van de klanten. 

3. Door de juiste producten in de bijbehorende jaargetijden aan te bieden.   

Wij houden rekening met alle leeftijden en genders. Zowel jong, oud, man of vrouw, genderneutraal, voor iedereen proberen wij een product te vinden. Een dikke portemonnee of iets minder te besteden, Yo&No maakt geen verschil. Iedereen moet mooie producten kunnen dragen. De materialen waarvan de sieraden en accessoires worden gemaakt, zijn dan ook veelzijdig. Zilver, goud, rose, maar ook edelstaal etc. kunnen opvallend, bescheiden of sierlijk gedragen worden. En dat allemaal bij Yo&No’s voor een betaalbare prijs. 


Vriendelijkheid en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen er dus ook alles aan doen onze klanten tevreden te houden. Dit geldt voor nieuwe klanten, echter zeker voor terugkerende klanten. Wij zullen de service (voor zover mogelijk), altijd waarborgen. 


Wij nodigen u uit een kijkje te nemen in onze webshop om onze service en producten te ervaren. Natuurlijk snappen wij dat de producten die wij online aanbieden niet fysiek te ervaren zijn. Daarom bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Ik weet zeker dat u Yo&No net zo ervaart als ieder ander die tot nu toe onze winkel al ervaren heeft. 


Waarom wachten, bezoek ons nu!